Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας με τον διακριτικό τίτλο Kapa Change ιδρύθηκε το 1993, την ίδια χρονιά πήρε την άδεια ανταλλακτηρίου Συναλλάγματος από την Τράπεζα της Ελλάδος (αριθμός απόφασης 09294/22-*031993 από την Επιτροπή Συναλλάγματος της Τράπεζας της Ελλάδος).

Έχει 10 καταστήματα στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Θεσσαλονίκη, στη Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Χανιά Κρήτης. Τα καταστήματα μας είναι ανοιχτά από 8:30  έως 20:30 από Δευτέρα-Σάββατο, και μερικά είναι ανοιχτά και τις Κυριακές.

Αγοράζουμε και πουλάμε ξένα χαρτονομίσματα, κέρματα και αποσυρμένα χαρτονομίσματα από όλες σχεδόν τις χώρες. Για να αντιληφθούμε την ποικιλία και την ποσότητα των νομισμάτων  που διαχειριζόμαστε αρκεί να σας αναφέρω ότι το σύνολο των διαφορετικών νομισμάτων που συναλλασσόμαστε, αν υπολογίσουμε και τις υποδιαιρέσεις τους, ξεπερνούν τα 1000. Έτσι γίνεται κατανοητή η ποιότητα της οργάνωσης που απαιτείται να έχεις για να διαχειριστείς τέτοια ποικιλία νομισμάτων χωρίς λάθη. Το γεγονός ότι, από όλα τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και τις τράπεζες της Ελλάδας, μόνο η Kapa Change από τα 10 καταστήματα της και η Νικίας ΑΕ από 1 κατάστημα έχουν την κατάλληλη οργάνωση να το κάνουν, θεωρούμε ότι σημαίνει πολλά.

Για την εταιρία μας το κέρδος δεν είναι το παν. Ίδιας σημασίας είναι και οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες. Οι πελάτες μας ξέρουν ότι όποιο νόμισμα έχουν ή όποιο νόμισμα θέλουν, μπορούν να έρθουν στην Kapa Change και να εξυπηρετηθούν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι:

Η Kapa Change ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων που περιλαμβάνει:

Από τη φύση των δραστηριοτήτων της Kapa Change η εταιρία μας είναι εκτεθειμένη στον κίνδυνο του ξεπλύματος χρήματος (Ξ.Χ.) και την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (Χ.Τ.). Για την μείωση του κινδύνου εφαρμόζουμε με επιμέλεια όλες τις σχετικές αποφάσεις της επιτροπή Τραπεζικών και Πιστωτικών θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και τους σχετικούς νόμους και εγκύκλιους.

 


Επικοινωνια

Σημεια πωλησης

Ειδικες προσφορες

Newsletter